Η ατομική θεραπεία ενηλίκων αποτελεί την εστίαση του ατόμου στα βάθη του ψυχισμού του  προκειμένου να διερευνηθούν και να αναδυθούν οι δυσκολίες και τα ψυχικά τραύματα ή οι επώδυνες εμπειρίες του. Συνιστά μία διαδικασία ενίσχυσης των δυνατοτήτων, αντιμετώπισης των δυσκολιών και θεραπείας των τραυμάτων. Πρόκειται για ένα ταξίδι που απαιτεί θάρρος, προκειμένου να έρθει η λύτρωση.

        Λαμβάνω πάντα υπόψη μου τη μοναδικότητα του κάθε ατόμου, όσον αφορά τα βιώματά του και πώς αυτά έχουν διαμορφώσει την προσωπικότητά του. Για τον καθένα η ψυχοθεραπεία είναι κάτι μοναδικό. Ο καθένας την αντιλαμβάνεται με το δικό του τρόπο αλλά ο προορισμός είναι κοινός, ένας ικανοποιητικός τρόπος ζωής, η απόλαυση της καθημερινότητας και η ψυχολογική ευεξία. Μέσα σε ένα πλαίσιο ασφάλειας, εμπιστοσύνης και αποδοχής παρέχω την  απαραίτητη υποστήριξη και καθοδήγηση για να μπορέσει το άτομο να λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται και να επιτύχει τις αλλαγές που επιθυμεί στη ζωή του.

        Αφορά άτομα με κάθε είδους δυσκολίες και προβληματισμούς όπως άγχος, κατάθλιψη, επαγγελματική εξουθένωση, απομόνωση, μειωμένη κοινωνικοποίηση, διατροφικές διαταραχές, σεξουαλικές διαταραχές, διαζύγιο, γηρατειά, κακοποίηση, ανάγκη προσαρμογής σε νέες και/ή δυσάρεστες συνθήκες, σημαντικές αποφάσεις ζωής, χαμηλή αυτοεκτίμηση, βιασμός, έκτρωση, έλλειψη ικανοποίησης από τις σχέσεις ή τη ζωή, εγκυμοσύνη κ.α.

Call Now ButtonΚλείστε μία συνεδρία